GIORGIO -FOTO
Weboldal alcíme
Vélemények
#Forever  #Love  #Photos

Esküvői fotózáshoz vettük igénybe Giorgio Photo szolgáltatásait. Türelmetlen típus lévén, nem kifejezettem szeretem, ha fotóznak... Gyuri nagyon profin kezelte a helyzetet és az egész fotózás során párommal kifejezetten jól éreztük magunkat. Nagyon elégedettek vagyunk a rugalmassággal, helyszínválasztással, kommunikációval, sebességgel és - ami a legfontosabb - a képek minőségével. Ajánlom őt mindenkinek! Köszönjük, Gyuri:)!


 Novák Zoltán


Életünk egyik legszebb napját örökítette meg a Giorgio fotó. Egy profi fotós sok türelemmel precíz hozzáértéssel! Fantasztikus galériát fotózott! Csak ajánlani tudom mindenkinek aki profi képeket szeretne! Köszönjük mégegyszer Gyuri!


Dóczi-Sipos Márta


Csodás képek, nagyszerű ember!  :) Csodálatosan megörkítette az esküvőnket. Pontos, precíz munkavégzés és jó minőségű, különleges látásmódú képek!  :) Az ezüst lakodalmba is őt hívjuk majd! 


 Brumár Bettina


Esküvőnk fotózására kértük fel Gyurit. Képei abszolút várakozáson felüliek, hihetetlenül türelmes és flexibilis. 5ből legszívesebben 6 vagy még több csillagot adtam volna �. Nagyon szépen köszönjük a fotóid még egyszer �.


Horváth-Groh Bettina


Köszönjük azt a hatalmas és igényes munkát, amit belefektettél a fotózásba. Emlékezetessé és örömtelivé tetted a készülődésünket, gyönyörű fotókkal ajándékoztál meg minket profi módon. Stílus, profizmus, elegancia.


Malatyinszki Szilárd


Profi, szakszerű ès gyors munka. Jobbat nem is vàlaszthattunk volna. Hàlàsan köszönjük Gyuri 


 Vetésiné Fodor Ella


Esküvőnk fényképezésékhez a Giorgio photo-t választottuk. Egyáltalán nem bántuk még, sőt csak ajánlani tudjuk mindenkinek!Eszméletlen szép képeink lettek, ráadásul úgy hogy a fotózás napján forróság volt és szakadt rólunk a víz.Ennek ellenére is kiváló minőségű képeink lettek és nagyon jó hangulatban telt az egész!Nagyon nagyon Köszönjük neked Giorgio!Picit még késve KÍVÁNUNK Neked BOLDOG Szülinapot!Ica és Zoli!


Kollár Ilona


Esküvői fotózásra kértük fel Gyurit. Kihozta belőlünk a maximumot. Profi, kedves, kommunikatív, kreatív, gyors, és még sorolhatnám! � Imádjuk a képeinket! Nem győzzük fogadni a dícséreteket, gratulációkat. Mindenkinek ajánlom aki élete egy-egy fontos pillanatát szeretné megörökíteni. Még egyszer köszönjük!


 Hajdú Márta Lívia


Nagyon köszönünk mindent, tökéletes szolgáltatást kaptunk Gyuritól! Bátran merjük ajánlani mindenkinek! 


Kerekes Lajos


Esküvői fotózásra kértük fel Gyurit, a legjobb fotósnak tartjuk és csak ajánlani tudjuk mindenkinek, a képek csodálatosak lettek. Nagyon meg voltunk elégedve a munkájával 


Meszlényi Hajnalka


A legjobb választás volt!!! Felülmúlta elvárásainkat; a helyszínválasztás tökéletes volt, a képek gyönyörűek lettek, nagyon jó volt együtt dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!  :) Köszönjük szépen!!!

Bartolákné Krizsán Réka


Tökéletes munka, rekord idő alatt. A legjobb választás volt! Gyönyörűek a képek, nem győzzük bezsebelni a dicséreteket.  :D Mindenkinek ajánljuk! Köszönjük Gyuri az életre szóló emlékeket, profi munka! 

Árgyelánné Turovszki Bernadett


Szeretnénk megköszönni Gyuri fantasztikus munkádat, szakértelmedet, tehetségedet, minden a megbeszéltek szerint történt. Igazán hálásak vagyunk azért az alázatért, türelemért, hozzáállásért ahogy a mi "Nagy Napunkon" dolgoztál. A fotóid által igazi örök emlék marad az esküvőnk minden pillanata!


Laci És Reni


Tökéletes munkát végzett , a képek Álomszépek �, nagyon jó ötletei voltak és megvalósította a kéréseinket is, jó volt vele együtt dolgozni ! Akárhányszor ránézek a képekre újra átélhetem azt a gyönyörű napot és ezt neki köszönhetem! A slide show-t pedig majdnem minden nap megnézzük �...Köszönünk Mindent!!!


András-Varga Nikolett


Mindennel meg voltunk elégedve,gyönyörűek lettek a képek!
Nagyon köszönjük még egyszer.
Mindenkinek meleg szívvel tudjuk ajánlani Gyurit.


Balla-Papp Tünde


Forró nyári nap volt... És micsoda képek készültek! Imádjuk Őket! Köszönjük!!! Nagyon örülünk, hogy megtaláltunk Téged!!


Feketéné Kovács Judit


Minden szempontból maximálisan elégedettek voltunk. Élmény volt Gyurival dolgozni. Profi, kreatív, igényes! Tökéletes, gyönyörű képeket készített, csak ajánlani tudom mindenkinek! Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!

Csilla Ecker-Kovács


Amikor fotóst kerestünk a NAAGY NAPUNK megörökítéséhez, elsődleges szempontunk a szakértelem volt. Gyuri képein látszott az, h nem csupán pillanatokat örökít meg, hanem azok hangulatát is képes átadni. Második szempont a rokonszenv volt, ami szerintem elengedhetetlen. Gyuriban egy szerény, nyugodt, jókedélyű, barátságos és rendkívűl szimpatikus fiatalembert ismerhettünk meg. Nagyon jó ötletei voltak és maximálisan türelmes volt. Jó kedélyű fotózáson vehettünk részt. A naagy napon meg, mint a gazella-ide-oda illant észrevétlenül...  :) Maximálisan meg voltunk vele elégedve. Gyönyörű képek készültek!!!! Nagyon köszönjük Gyuri!!!!! Továbbiakban is sok sikert kívánunk!!! Mindenkinek szívből ajánlunk!!!!Erika és Norbi


Pocsaji Erika


Rugalmasság, kedvesség, barátságosság, ötletesség, gyorsaság, profizmus... Ha csak pár szóban akarom jellemezni, akkor kb ennyi:) 
Profi fotókat adott ki a kezéből a Gyuri, tudja hol "vannak" azok a pillanatok, mégis szinte teljesen észrevétlenül tolta le a lagzinkat és az eredmény az önmagáért beszél, fantasztikus képek születtek! Vele nem lehet mellélőni! További sok sikert Gyuri!

 Ecker Gábor ​


Kreatív, profi, igényes! Nem készít unalmas, sablonos képeket, gyors, mégis minőségi a munkája. Szuper fotós, aki még a fűben is fetreng egy jó képért 

Suba Tímea


Tehetséges, rugalmas fotóssal szép képek, örök pillanatok születtek!

Nagy Szilvia


Tökéletes!Visszaadta a pillanatot a szerelmünket és mindent amit szerettünk volna!Egy tökéletes nap tökéletes képekben! Naggggyon köszönjük a munkádat Gyuri!!!

Szabó-Burkus Edina


Minden szempontból maximálisan elégedettek voltunk a szolgáltatásai terén. Kreatív helyszíneinken nagyon ötletes, kicsit sem sablonos megközelítésekkel profi fotók születtek. A képek kidolgozása és igényes átadása is magáért beszél.
Bátran ajánljuk, és hamarosan jelentkezni fogunk családi fotókért is!

Földesi-László Krisztina


Mindenkinek csak ajánlani tudom a Giorgio-fotót! Gyuri nagyon jó szakember,és ak épek gyönyörűek! Mindent köszönök!  ❤️

Anita Sághy


Minden évben visszanézzük a képeket!! Köszi Gyuri!

Varga Róbert


AZ OLDALON TALÁLHATÓ KÉPEK A GIORGIO- PHOTO KFT  SZELLEMI TULAJDONÁT KÉPEZIK. A KÉPEKET ENGEDÉLY NÉLKÜL FELHASZNÁLNI, ÁTALAKÍTANI ILLETVE TERJESZTENI NEM LEHET. MINDEN JOG FENNTARTVA!