GIORGIO -FOTO
Weboldal alcíme
​Árajánlatkérés
Példa alcím

Sok múlik most rajtad! 

Az alábbi ajánlat alapján hozott döntésed rendkívül nagy mértékben meg fogja határozni azt, hogy az esküvőd után milyen élményekkel fogsz gazdagodni és milyen formában lesz lehetőséged az emlékeidet felidézni, gyermekeidnek átadni. 

Sajnos évente többször találkozunk olyan esetekkel, amikor a párok ezt a rendkívül fontos döntést nem jól hozzák meg és az esküvői képanyagukat egy kevéssé felkészült és/vagy a feladatra alkalmatlan felszerelést használó, olcsóbb szolgáltatóra bízzák. Te ne ess ebbe a hibába, mert az esküvői képeket csak egyszer lehet elkészíteni! Ebben a műfajban nincsen lehetőség ismétlésre! 

Egy elrontott sorozatot utólag még a legprofibbak sem tudnak feljavítani (én például ilyen utólagos felkéréseket nem is vállalok el). Így hiába a rengeteg készülődés, a szép ruha, a megható pillanatok, a méregdrága dekoráció és helyszín, a boldog család és az ünneplő barátok sokasága, az  elköltött hétszámjegyű összeg, ha ezek nem lettek megfelelően megörökítve felkészült fotós által. 

Dönts felelősségteljesen, bízd az esküvődet tapasztalt, profi fotósra!​

Ha engem választasz 

  • a képeidet biztonságban tudhatod, mert nemcsak tartalék felszereléssel készülünk, de a fotókról biztonsági mentéséről is gondoskodunk,

minőségi képeid lesznek, mert mi nem adok ki a kezünkből olyan munkát, amit ne vállalnánk büszkén,

  • tapasztalt fotós szolgáltatását kapod,
  • világszínvonalú felszereléseket viszek magammal,
  • a fotósod jól öltözött lesz, nem kell miattam szégyenkezned,
  • én is egy vőlegény vagyok és nekem is 2017-ben lesz az esküvőm, így én is tényleg tudom, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdened a szervezés során.

Jelntkezz most

Ha tudod a nagy napnak az időpontját ne habozz, csak 1 perc a kitőltése az ürlapnak és ingyenes árajánlatot kapsz! 

Az űrlapot sikeresen elküldted!

AZ OLDALON TALÁLHATÓ KÉPEK A GIORGIO- PHOTO KFT  SZELLEMI TULAJDONÁT KÉPEZIK. A KÉPEKET ENGEDÉLY NÉLKÜL FELHASZNÁLNI, ÁTALAKÍTANI ILLETVE TERJESZTENI NEM LEHET. MINDEN JOG FENNTARTVA!